Praznovanje WALKY TALKY

150 €
Praznovanje WALKY TALKY

Walky Talky in zemljevid. To sta edina dva predmeta, ki ju imajo otroci na tem praznovanju na razpolago, da pridejo do cilja. Otroci se najprej razdelijo v dve skupini. Vsaka skupina dobi načrt za drugo skupino, poanta pa je, da skupini druga drugo vodita le preko komunikacije s pomočjo Walky Talkyja.

Na vsakem zemljevidu je narisanih nekaj točk, na katerih otroci najdejo za gozd nenavadne predmete. Ko najdejo vse iskane predmete, jih čaka le še lov na zaklad, na katerega se podata obe skupini hkrati – torej se počakata.

Program je otrokom zanimiv iz več razlogov.

Prvič, že sami Walky Talkyji so »kul« in otrokom se je carsko pogovarjati preko njih.
Drugič, otroci spoznajo, da je taka komunikacija pravzaprav kar zahtevna in se morajo precej potruditi, da nekomu razložijo, kje mora iskati predmet (ni dovolj, če rečejo, pri tistem drevesu… kajti v gozdu jih je veliko :)).

To je igra zanimivih zapletov in preobratov, učenja poslušanja in govorjenja, kreiranja pripadnosti skupini in lov za nečim novim. Otroci jo doživljajo kot pravo dogodivščino, v njej pa uživajo tako punce kot fanti.

Če imate nadobudne, radovedne otroke, stare nad 8 let, je to super izbira za njih. Izvajamo jo v Betnavskem gozdu.

Kaj pravijo starši

 

Program traja 2 uri. Cena za praznovanje rojstnega dne je 150 evrov za 15 otrok. Otroci naj bodo primerno obuti in oblečeni.

V ceno je vključena:

  • animacija z Walky Talky-ji,
  • vabila,
  • fotke in
  • pijača.

Za hrano lahko poskrbite sami ali jo naročite preko nas. Sodelujemo namreč z kmetijo Bajc, ki za nas pripravi hrano.

Za več informacij nas kar pokličite na 040 508 686.

Pogosta vprašanja

 

Vedno se slišimo dva dni pred praznovanjem in v primeru slabe napovedi, naredimo nov plan in se dogovorimo za tematiko v notranjih prostorih.

 

Druga praznovanja na prostem

Praznujmo skupaj