USTVARJALNO praznovanje

150 €
USTVARJALNO praznovanje

Ustvarjalni rojstni dan je pri naših otrocih prava poslastica. Kar veliko je namreč takih, ki radi rišejo in ustvarjajo z barvami. Spet drugi se radi igrajo z različnimi materiali, s katerimi ustvarjajo svoje zgodbe in risane junake. Tretji radi izdelujejo in neprestano nekaj režejo ter lepijo.

Ustvarjanje je ena lepa dejavnost za otroke, ki jim pomaga izražati njihov notranji svet. Hkrati pa z njo krepijo povezave v možganih. Ustvarjanje je v bistvu zelo kompleksen proces, ki ga je dobro razvijati pri otrocih, saj ga bodo uporabljali tudi v odrasli dobi. Vključuje tudi učenje – spoznavanje barv, oblik in velikosti.

Z njim popestrimo tudi praznovanje rojstnega dne. Otroci so vedno navdušeni nad stvarmi, ki jih sami ustvarijo, in tako je njihov pomemben dan še bolj nepozaben. Ne pozabite pa na ustvarjanje doma. To je odlična priložnost za druženje, pogovor in smeh. Ne skrbite, če česa ne znate 100%. Tudi otroci se šele učijo. Naučimo jih, da je z vajo vse mogoče. Pokažimo jim, kako smo mi vztrajni in povejmo, da smo se tudi mi dolgo trudili, da danes obvladamo toliko stvari.

Program ustvarjanja prilagodimo glede na interese otroka in letni čas. Dobro je, če pri rezervaciji termina poveste čim več o otroku, da lahko pripravimo primeren program. Veliko otrok se odloči za ustvarjanje s prstnimi barvami. Običajno se odločimo za eno ali dve temi in naredimo odtise z rokami. Ko se barva posuši, se prepustimo domišljiji ter dorišemo odtise. Včasih izdelamo še okvirje za slike, ki jih otroci potem skupaj s sliko odnesejo domov.

Ustvarjamo lahko tudi s čopiči, izdelamo posodico za barvice, šrampiljke, čopiče iz naravnih materialov. Iz kartona ali papirja naredimo razne živali.

Na koncu si privoščimo prigrizke ter čokoladne mafine.

Kaj pravijo starši

Program traja 2 uri. Cena za praznovanje rojstnega dne je 150 evrov za 15 otrok.

V njo je vključena:

  • animacija,
  • ves material,
  • vabila,
  • fotke in
  • pijača.

Za hrano lahko poskrbite sami ali jo naročite preko nas. Sodelujemo namreč z kmetijo Bajc, ki za nas pripravi hrano.

Za več informacij me kar pokličite na 040 508 686.

 

Druga praznovanja

Imate vprašanje? Postavite nam ga spodaj.