KULINARIČNO praznovanje

170 €
KULINARIČNO praznovanje

Rojstnodnevne zabave s kulinariko so za otroke nekaj povsem novega in drugačnega. Veliko otrok nima izkušenj s pripravo hrane doma, zato ti na naših delavnicah še posebej uživajo. Ure in ure bi lahko gnetli testo, mešali maso, oblikovali testo in poskušali sestavine, še preden le-te skočijo v štedilnik.

Z otroki pripravimo prave kulinarične mojstrovine in polnimo svoje trebuščke ter se pri tem zabavamo.

Otroci imajo proste roke in si vzamejo čas za svoje izdelke, ki jih potem tudi pojedo ali odnesejo domov.

Kaj pravijo starši

Zakaj rojstnodnevne zabave s kulinariko?

Iz izkušenj vam povem, da so rojstnodnevne zabave z delavnico kulinarike za otroke pravi užitek. Posebej jim je lepo, ker lahko počnejo nekaj, kar je domena odraslih. Naenkrat lahko počnejo vse, kar se jim doma velikokrat prepove. Nekateri se tako trudijo in poglobijo, da imam občutek, kot da so v čisto drugem svetu. Velikokrat še mene naučijo kaj novega.

Otroci na teh rojstnodnevnih zabavah razvijajo fino motoriko, ki zahteva usklajeno delovanje centralnega živčevja in mišičnega sistema. Če je otrok v svojih zgodnjih letih ne razvije dobro, lahko ima kasneje težave z grafomotoriko in pisavo. To se kaže kot okorna pisava, močni pritiski na papir, počasno pisanje. Da bi se temu izognili, je pomembno, da otroku ponudimo čim več dejavnosti, ki razvijajo mišice rok in prstov. Dejavnosti, ki razvijajo fino motoriko, vplivajo tudi na koncentracijo in inteligenco.  Otroci, ki se med učenjem lahko dotikajo predmetov in jih raziskujejo, se tudi prej naučijo novih stvari.

Zato na naših delavnicah dajemo poudarek različnim ročnim opravilom: rezanje, gnetenje, lupljenje, izrezovanje, valjanje. Pomembno je, da se otroci hrane dotikajo, spoznavajo njene lastnosti in opazujejo, kako se tekom postopkov spreminja.

Program traja 2 uri. Cena za praznovanje rojstnega dne je 170 evrov za 15 otrok.

V njo je vključena:

  • animacija,
  • ves material,
  • vabila,
  • fotke in
  • hrana in pijača, ki ju pripravimo.

Za več informacij me kar pokličite na 040 508 686.

Pogosta vprašanja

 

Vabila vam pripravim jaz. Lahko pa tudi izdelate svoja.

 

 

Druga praznovanja

Imate vprašanje? Postavite nam ga spodaj.