Rojstni dnevi s tematiko gusarjev

Gusarski rojstni dnevi so zelo priljubljena izbira praznovanja za otroke. Na začetku si naredimo svoje gusarske kape, potem pa nas namigi vodijo vse do cilja. Vmes nas čaka veliko nalog, s katerimi dokazujemo, da smo res pravi gusarji. Dravska vila je naša bojna ladja in mi jo skrbno varujemo.

rojstni dnevi

Pirati so pred nami skrili zaklad, mi pa ga na vsak način hočemo zase. Našli smo zemljevid in veliko namigov, ki nas peljejo čez mnoge otoke in morja, vse do mesta, kjer je zakopan zaklad. Sledi seveda gusarska zabava pozno v noč.

Rojstni dnevi na Dravski vili so prav posebni, saj ga praznujemo na pravi ladji. To otroke preprosto očara in naredi praznovanje še bolj pristno.

Kdo pa so gusarji? In kdo pirati? 

Danes veljajo gusarji za pravljična bitja. Tako nam jih predstavljajo romani in filmi (najbrž poznaš Pirate s Karibov). V resnici pa gre za osebe iz resničnega življenja. Te zanima, v čem je razlika med gusarji in pirati? Prvi so bili drzni pomorščaki, ki so ropali trgovske ladje. Imeli so pooblastilo države, da lahko ropajo ladje, ki so iz držav, s katerimi so bili v vojni. Pirati pa so ropali vse ladje in bili pri tem zelo nasilni.

Prvi so torej delali legalno in služili državi (kot nekakšni vojaki), drugi pa delali samo za svojo korist. A veš, da so tudi našo, slovensko, obalo napadali pirati? No, danes jih pri nas ni več. So pa še aktivni v Rdečem morju in Maleziji.

Gusarski rojstni dnevi so tako za tvojega otroka čisto varni. 🙂

rojstni-dnevi

Kako potekajo gusarski rojstni dnevi?

Z otroki se zberemo na Lentu pred Dravsko vilo. Pričnemo z našim programom, nato pa se odpravimo na vožnjo z ladjico, ki traja približno 40 minut. Če kdo ne bi želel vožnje z ladjico, mi naj prosim to sporoči.

Program zajema 2 uri animacije, vožnjo z ladjico in iskanje skritega zaklada. Hrano pripravijo na ladjici, izbirate pa lahko med pizza polžki, hamburgerji in toasti. Cena hrane in pijače po otroku znaša 4 evre.

Cena praznovanja je 165 evrov za 15 otrok. Zaradi velikosti prostora je število otrok omejeno na največ 15.

Pokliči 041 987 983 za rezervacijo termina!

Ali pa oddaj povpraševanje ZDAJ!