rojstni dan na prostem

Verjamem, da igra v naravi spodbuja raziskovanje, krepitev samozaupanja in pobeg v domišljijo ter bi morala biti najpomembnejši del otroštva. Rojstni dan zato najraje organiziram na prostem, ki nam ponuja nešteto možnosti za igro in raziskovanje. Seveda, v kolikor nam to dopušča vreme.

Rojstni dan za otroke v hladnejših mesecih običajno poteka v notranjih prostorih, vendar naš program zato ni nič manj kvaliteten. Namesto brezglavega divjanja otrok pripravim program, v katerem se otrok nekaj novega nauči in se prijetno druži s svojimi vrstniki.

Rojstni dan za otroke pri nas daje vašemu otroku nova spoznanja. Posebej na področju narave, kulinarike, ustvarjanja, konstruktivnih iger in medsebojnih odnosov. Ne gre le za praznovanje, ampak za kvalitetno izkoriščen prosti čas.

Kako praznujemo rojstni dan za otroke?

Otroci se lahko odpravijo gozdnim pustolovščinam naproti. Odkrivajo vse njegove skrivnosti, se nadihajo svežega zraka in prepustijo domišljiji prosto pot. V parku se podijo drug za drugim, tečejo ob potoku ter skušajo ujeti svojo ladjico, spoznavajo prebivalce parka in uživajo na prostranih zelenicah.

TUKAJ si lahko pogledate opis praznovanj na prostem.

V notranjih prostorih je rojstni dan za otroke ustvarjalno in igralno obarvan. Igramo se razne igre, barvamo, režemo, oblikujemo ali pa se lotimo peke mafinov, palačink, pripravimo slastne krekerji z namazi. In to vse na zelo zdrav način…

Glede na interese in želje otroka, pripravim praznovanje tudi na kakšno drugo tematiko. Na primer dinozavri, kavbojci in indijanci. Več informacij mi boste dali o svojem otroku, bolj bom lahko prilagodila program praznovanja in bolj bo slavljenec užival.

Kje praznujemo rojstni dan za otroke?

Rojstni dan za otroke na prostem poteka v Betnavskem gozdu ali Mestnem parku. Lahko pa tudi na kakšni drugi lokaciji, ki vam je blizu.

Praznovanje PO SVOJEM se izvaja na izletniški kmetiji Bajc v Trčovi (nad Malečnikom – z avtom 1 minuto od Malečnika), kjer praznujemo tudi z vsemi tematikami v notranjih prostorih.

Med tednom praznujemo med 17.00 in 19.00 uro, čez vikende pa po dogovoru.

Pokličite 041 987 983 za pravočasno rezervacijo termina.

Hrana za otroški rojstni dan

Otroci si že v zgodnji letih oblikujejo navade, ki jih potem gojijo celo življenje. Zato je pomembno, da jih že zgodaj naučimo zdravega življenjskega sloga. Del tega je tudi zdrava in uravnotežena prehrana, ki je na naših praznovanjih ne manjka.

Vaši otroci bodo uživali ob ekološkem jabolčnem soku iz kmetije v okolici Maribora. Hrano za nas pripravlja Daniela iz izletniške kmetije Bajc, ki se nahaja v Trčovi. Vse jedi so pripravljene na kmetiji, uporabljajo pa svoje sestavine ali sestavine iz okoliških kmetij.

Izbirate lahko med več jedmi: mini burgerji (s piščančjim polpetom ali veganskim polpetom) z ali brez koruznim kompirčkom in pizza polžki. Za sladico si privoščimo čokoladne mafine.

Po želji lahko prinesete tudi svojo hrano.

Če ima kateri izmed otrok alergijo na laktozo, lahko jedilnik tudi prilagodimo.

Če imate še kakšno vprašanje ali dilemo, ga prosim zapišite v spodnji obrazec ali me pokličite na 041 987 983.