Rojstni dan za otroke po tematikah

rojstni dan za otroke

Rojstni dan za otroke v Pikinem svetu odraža povezanost z naravo. Spodbujam prav vsakega otroka, da izrazi svojo unikatnost, ustvarjalnost in igrivost. Verjamem, da igra v naravi spodbuja raziskovanje, krepitev samozaupanja in pobeg v domišljijo ter bi morala biti najpomembnejši del otroštva. Rojstni dan zato najraje organiziram na prostem, ki nam ponuja nešteto možnosti za igro in raziskovanje. Seveda, v kolikor nam to dopušča vreme.

Rojstni dan za otroke v hladnejših mesecih običajno poteka v notranjih prostorih, vendar naš program zato ni nič manj kvaliteten. Namesto brezglavega divjanja otrok pripravim program, v katerem se otrok nekaj novega nauči in se prijetno druži s svojimi vrstniki.

Rojstni dan za otroke pri nas daje vašemu otroku nova spoznanja. Posebej na področju narave, kulinarike, ustvarjanja, konstruktivnih iger in medsebojnih odnosov. Ne gre le za praznovanje, ampak za kvalitetno izkoriščen prosti čas.

praznovanje rojstnega dne

Kako praznujemo rojstni dan za otroke?

Otroci se lahko odpravijo gozdnim pustolovščinam naproti. Odkrivajo vse njegove skrivnosti, se nadihajo svežega zraka in prepustijo domišljiji prosto pot. V parku se podijo drug za drugim, tečejo ob potoku ter skušajo ujeti svojo ladjico, spoznavajo prebivalce parka in uživajo na prostranih zelenicah. V notranjih prostorih je rojstni dan za otroke ustvarjalno obarvan. Igramo se razne igre, barvamo, režemo, oblikujemo ali pa se lotimo peke mafinov, palačink, pripravimo slastne krekerji z namazi. In to vse na zelo zdrav način…

Glede na interese in želje otroka, pripravim praznovanje tudi na kakšno drugo tematiko. Na primer dinozavri, kavbojci in indijanci. Več informacij mi boste dali o svojem otroku, bolj bom lahko prilagodila program praznovanja in bolj bo slavljenec užival.

Kje praznujemo rojstni dan za otroke?

Praznovanja se dogajajo v prostorih privatnega varstva Vidkova srajčica na Kardeljevi cesti 98, nad salonom kuhinj DanKuchen. Na voljo imamo več velikih, lepo urejenih prostorov. Gusarski rojstni dan poteka na Dravski vili. Rojstni dan za otroke na prostem pa poteka v Betnavskem gozdu ali Mestnem parku. Lahko pa tudi na kakšni drugi lokaciji, ki vam je blizu. Med tednom praznujemo med 17.00 in 19.00 uro, čez vikende pa po dogovoru.

Pokličite 041 987 983 za pravočasno rezervacijo termina.

Hrana za otroški rojstni dan

Otroci si že v zgodnji letih oblikujejo navade, ki jih potem gojijo celo življenje. Zato je pomembno, da jih že zgodaj naučimo zdravega življenjskega sloga. Del tega je tudi zdrava in uravnotežena prehrana, ki je na naših praznovanjih ne manjka.

Vaši otroci bodo uživali ob ekološkem jabolčnem soku iz kmetije v okolici Maribora. Privoščili si bodo kruhke z zelenjavnim namazom, svežim paradižnikom ter sirom, posladkali pa s čokoladnimi mafini.

Če imate še kakšno vprašanje ali dilemo, ga prosim zapišite v spodnji obrazec ali me pokličite na 041 987 983.