Rojstni dan na prostem je primeren za vse otroke. Otroci imajo vedno polno energije, zato je prav, da jim nudimo okolje, kjer jo lahko lahko izrazijo in izživijo. Prav tako obožujejo naravo in igre, povezano z njo. Na naših praznovanjih združujemo ravno to. Praznovanje izvedemo v vseh letnih časih, največ pa v poletnih mesecih. Takrat je v notranjih prostorih prevroče, narava pa nas ravno prav hladi.

Majhne otroke svet narave zelo privlači. Nenasitno so radovedni in čudijo se že najmanjšim stvarem. Z občudovanjem strmijo v pikapolonico, ki leze po steblu. Počepnejo in strmijo v kolono mravelj, ki nosijo koščke listov v mravljišče. Z navdušenjem pihajo regratove lučke in opazujejo čebele, kako letajo s cveta na cvet in pijejo nektar.

Ko so otroci zunaj, imajo neprimerno več zamisli za igro. S pacanjem po blatu se lahko zamotijo ure in ure. Na sprehodu po gozdu običajno v roke vzamejo palico ali dve in že so bojevniki ali neustavljivi osvajalci novega ozemlja (pri mojih dveh je to obvezna oprema!). Različni materiali v naravi zelo razvijajo otrokovo domišljijo. Bodimo del njihove pustolovščine tudi mi, odrasli!

Rojstni dan v gozdu

Dobimo se pred Betnavskim gozdom, se tam spoznamo in stopimo v gozd. Glede na interese slavljenca izvedemo ralične igre, vedno pa dajemo poudarek na opazovanje okolja, spoznavanje prebivalcev gozda in poslušanje raznih zvokov.

Največkrat za otroke pripravim iskanje skritega zaklada. Namige skrijem na drevesa, grme, ptičje hišice, klopce, otroci pa jih iščejo. Vmes dobijo še kakšno bistroumno nalogo ali pa tako, kjer urijo svoje gibalne spretnosti.

Gozdnim škratom in vilam tudi gradimo prebivališča. Včasih si izdelamo krone iz materialov, ki jih najdemo okrog sebe. Iščemo nenavadne stopinje in razmišljamo, kdo je njihov lastnik. Skrivamo se pred dinozavri in gozdnimi škrati. Na koncu se prepustimo zelenici pred Betnavskim gradom, kjer se okrepčamo in zapojemo vse najboljše.

Rojstni dan v parku

Praznovanje v Mestnem parku poteka podobno kot v gozdu, le da prilagodimo program. Park seveda s svojim okoljem nudi drugačne možnosti za igro. Običajno pripravimo iskanje skritega zaklada. Po parku skrijemo namige, ki jih morajo otroci najti, vmes pa jih čakajo razne naloge.

Iskanje traja približno eno uro, potem se namestimo pod drevesa, pomalicamo in pihamo svečke na čokoladnih mafinih.

Včasih tudi rišemo s kredo ter vadimo različne tehnike skakanja čez narisana polja. Sami si izdelamo majhne ladjice, ki jih nato prepustimo vodnemu toku in opazujemo, katera je hitrejša. Rišemo s prstnimi barvami, igramo razne igre in spoznavamo drevesa v parku.

Program traja 2 uri. Cena za praznovanje rojstnega dne v parku ali gozdu je 105 evrov za 15 otrok.  V njo je vključena animacija, ves material, vabila, fotke in pijača. Za hrano lahko poskrbite sami ali jo naročite preko nas. Sodelujemo namreč z kmetijo Bajc, ki za nas pripravi hrano. Kaj je v ponudbi, si lahko pogledate tukaj.

Za več informacij, me kar pokličite na 041 987 983.

Otroci naj bodo primerno obuti in oblečeni.

Oddaj povpraševanje zdaj.

[contact-form-7 id=”311″ title=”Kontaktni obrazec”]