Verjamem, da je vsak otrok unikat in si zasluži vso srečo ter ljubezen tega sveta. Stojim za tem, da mora te vrednote odsevati tudi rojstni dan (Maribor).

Otroci se neizmerno veselijo svojega rojstnega dne. To je za njih velik praznik. In prav je tako! Hkrati pa je to praznik tudi za nas, starše. Na ta dan si rodila svoj čudež. Nekaj najlepšega, kar si karkoli dobila v roke.

rojstni dan Maribor

Vem, izbira primernega izvajalca in prostora zna biti kar izziv. Tudi sama sem mamica in vsako leto želim svojima fantoma pripraviti nekaj posebnega. Sploh velik izziv je, ko si otrok vsak dan izmisli kaj novega, kako bi praznoval. No, so pa tudi taki, ki nimajo prave ideje, kaj bi počeli. Morda je to še težje. Če gledam moja otroka, bi praznovala 10 krat in vsakič drugače.

Skupaj z otrokom razmisli, kakšen naj bo njegov rojstni dan. Maribor nam ponuja veliko različnih možnosti. Mi najraje praznujemo zunaj, v naravi. Gozd ali park sta odlično okolje za domišljijske igre, skrivalnice, spoznavanje narave in njenih zvokov. Skozi mesto teče reka Drava, kar nam omogoča, da je naš gusarski rojstni dan zares pristen. Izvedemo ga na Dravski vili, kapitan pa celo dovoli slavljencu, da krmili ladjo.

Vse ostale tematike si lahko pogledaš tukaj. Najprej pa si poglejva, zakaj so naša praznovanja prava izbira za tvojega otroka.

Naj ti povem našo zgodbo. Ko sta moja otroka dopolnila 5 let, smo prvič praznovali rojstni dan organizirano. Njuni vrstniki v vrtcu so praznovali na tak način že nekoliko prej. Največkrat so se ta praznovanja odvijala v prostorih večjih nakupovalnih centrov ali pa v centrih, ki so nastali izključno zaradi raznih prireditev za otroke. Moja otroka sta vedno skakala od veselja, ko sta dobila vabilo in še danes je tako.  Vendar pa sta iz rojstnega dne skoraj vedno prišla nemirna in razdražena. Cela prepotena in včasih sta potožila, da ju boli trebušček. Poleg tega se je enkrat pripetilo, da so fantje igrali nogomet, njiju postavili v gol, ostali pa so ves čas nabijali žoge v njiju. In tega nihče ni opazil. Animatorji niso bili prisotni. Res je že potekel čas praznovanja in otroci so se lahko prosto igrali, vendar nekdo bi moral biti prisoten. Takrat sem si rekla: »Zdaj pa dovolj. Otroci si zaslužijo nekaj boljšega. Zaslužijo si nekoga, ki bo zares skrbel za njih in jim priredil nepozabno zabavo.«

Naša praznovanja so zato usmerjena v osebni pristop, z vami starši in otrokom. Ker se bolje spoznamo, lahko tudi pripravim najboljši rojstni dan (Maribor je naša lokacija). Otrok bo po praznovanju nasmejan, zadovoljen, še v boljšem odnosu s svojimi vrstniki ter s seboj odnesel veliko lepih spominov. Tudi glede sladkarij ne skrbi. Otrokom ponudim zdrave prigrizke ter čokoladne mafine (recept najdeš tukaj).

Če si želiš nekaj drugačnega in prijaznega tvojemu otroku, me pokliči na 041 987 983 in še pravočasno rezerviraj svoj termin za rojstni dan Maribor.

Oddaj povpraševanje zdaj.