Zdravo mami! Zdravo ati!

Praznovanje rojstnega dne je zagotovo tisti dogodek v letu, ki si ga tvoj otrok zapomni. Na ta dan mu ni treba 10 krat povedati, naj se obleče, pride za mizo, pospravi sobo, ker pridejo gostje. A ne? 🙂

Tudi tvoj celo leto odšteva mesece, nato tedne in na koncu še dneve do praznovanja? Planira, koga bo povabil, kje bo praznoval in razmišlja, koliko daril bo dobil? Ti pa zdaj razmišljaš, kako in kje dogodek pripraviti, da bo užival tvoj otrok in njegovi prijatelji. Uf! Včasih to za seboj potegne kar nekaj stresa.

Ampak ne skrbi. Vse bova rešili. Povem ti, da si na pravem mestu, če želiš drugačno praznovanje rojstnega dne, kjer bo tvoj otrok ustvarjalno in pametno izkoristil prosti čas, pri tem pa užival v zdravem obroku (brez pomfrija, gaziranih pijač, bombonov, ocvrte hrane,…). 

Na našem praznovanju se bo tvoj otrok s svojimi prijatelji še bolj povezal in spoznal, skupaj raziskoval in igral. Domov bo odšel z velikim nasmeškom, od veselja bo poskakoval in ti razlagal, kaj vse je počel in kaj si želi za naslednji rojstni dan.

Da ti ne bo treba sami skozi celo organizacijo in boš med praznovanjem lahko sproščeno uživala na kavici, sem tukaj jaz. Dajva se spoznat!

Kako mi praznujemo? V toplem delu leta praznovanje rojstnega dne poteka v gozdu ali parku. Otroci se odpravijo na iskanje skritega zaklada, ki so ga spretno skrili gozdni škratje. Če smo zelo tiho in se skrijemo za drevesa, morda kakšnega tudi vidimo. Otroci iščejo namige, ki so skriti po gozdu, vmes pa jih čakajo različne naloge.

V slabem vremenu in hladnem delu leta smo v notranjih prostorih, in sicer na kmetiji Bajc v Trčovi, ki za naša praznovanja pripravlja hrano. Tam izvedemo tudi vsa ostala tematska praznovanja.

Tematike, ki jih imamo: kulinarika, ustvarjanje in LEGO robotika. Lahko pa pripravimo praznovanje rojstnega dne tudi na kakšno drugo tematiko.

Vse mame si želimo, da bi bili naši otroci srečni. To je naše poslanstvo. To je moje poslanstvo. Zato se trudim, da bi praznovanja osrečila čim več otroških src. Tebi pa dala občutek, da si sprejela najboljšo možno odločitev.

Pokliči me na 040 508 686, da se pravočasno dogovoriva za termin.

Poglej si opise praznovanj

Kaj pravijo mamice?

Kaj je značilno za naše praznovanje rojstnega dne?

Vedno se imamo super fajn. Veliko se smejimo (drug z drugim in ne drug drugemu). Ustvarjamo umetnine, rišemo s prsti, pečemo mafine, izdelujemo gusarske kape in plujemo po Dravi. Tekamo po gozdu, skačemo čez korenine dreves, se skrivamo pred pošastmi, plezamo po drevesih in se na sploh veliko igramo.

3 nasveti za najboljše praznovanje rojstnega dne

#1 Izbira primernega prostora: otrok naj praznuje tam, kjer si želi. Konec koncev je to njegovo praznovanje rojstnega dne in naj on odloča. Kljub temu pa lahko otroka usmerjamo in mu pomagamo pri odkrivanju njegovih želja ter mu predstavimo več opcij.

#2 Izbira prijateljev: otrok naj sam odloči, koga bo povabil na svoje praznovanje rojstnega dne. Povej mu, da ni treba povabiti vseh sošolcev. Naj izbira med tistimi, s katerimi se največ druži in v družbi katerih mu je lepo. Ne lobiraj s povabili in otroka nauči, s kakšnimi vrstniki naj se druži in mu pojasni, da ima možnost izbire.

3# Izbira tematike: vsak otrok ima svoje interese. Zakaj jih ne bi razvijal tudi na praznovanju? Praznovanja pri nas niso neka nuja, ampak dobro izkoriščen prosti čas s prijatelji. Veliko otrok obožuje like iz pravljic ali risank. To so pozitivni liki, ki otroka učijo o življenju. Zdi se mi fino, če otrok ve, kdo mu je všeč in zakaj. Zato sem tudi odprta do novih idej, kar se tiče praznovanj.

Zdaj pa pokliči 041 987 983 in si rezerviraj svoj termin.