Verjamem, da je biti mama najtežji poklic na celem svetu in da so otroci naši največji učitelji.

Heej! Moje ime je Karmen. Uf! Točno vem, kako se zdaj počutiš. Tvoj princ ali princeska bo kmalu praznoval/a rojstni dan, ti pa brskaš po spletu in kličeš svoje prijatelje, da zbereš nove ideje za praznovanje. Nočeš praznovati v nakupovalnih centrih. Nočeš, da je isto kot lani.

Vem, da si skrbna in odgovorna mama, zato se trudiš svojemu otroku pripraviti res posebno praznovanje. Rojstni dan zate ni samo “še en dan v letu”, ker veš, da tvojemu otroku ta dan pomeni največ na svetu.

Tudi sama sem taka mama, zato sem zate in tvojega princa/princesko (saj vem, da imaš mogoče že večje otroke, ampak za nas, mame, bodo vedno “tamali srčki”, a ne?) pripravila različne tematike praznovanj.

Za menoj so že leta dela z otroki in diploma iz pedagogike. Največja šola pa je, ko sam postaneš starš. Moja 2 fanta sta ravnokar zakorakala v prvi razred osnovne šole in ne morem opisati, kako sem ponosna na njiju.

Bom kar iskrena s tabo. Ko sta moja otroka prvič izrazila željo, da bi praznovala s prijatelji, sem bila malo v dilemi, ker nisem vedela, na koga se naj obrnem. Želela sem, da praznujeta zunaj, v naravi, na svežem zraku in imata ob tem zdrav obrok. Verjamem namreč, da se v otroštvu oblikujejo navade za vse življenje in to se naj odraža tudi na praznovanju. Ampak takega ponudnika ni bilo…

Ker sem ženska, ki ne čaka in rada dela stvari po svoje, sem začela praznovanja organizirati sama. Malo drugače. V naravi. Z zdravim obrokom. Z ustvarjalnimi delavnicami. Z novimi igrami. Novimi lokacijami.

Če si se našla s teh besedah, klikni TUKAJ, kjer ti  bom podrobno razložila, kako mi praznujemo.

Tukaj so še opisi praznovanj.