Lego rojstni dan je naša posebnost. Veliko otrok obožuje te vrhunske kocke in jih težko izpusti iz rok. Na našem praznovanju jih bomo postavili v ospredje.

Lego kocke so že od nekdaj zelo priljubljene. Ne glede na to, da sem punca, sem se vedno rada igrala z njimi. Kocke so v bistvu izdelane po principu sestavljanke. Sestavljamo kocke, zobnike, figurice in druge dele. Z njimi lahko sestavimo karkoli.

Beseda Lego je izpeljana iz danskega leg godt, kar pomeni dobra igra. V latinščini pa Lego pomeni sestavljati. Kocke se že leta tako dobro prodajajo, da so podrle vse prodajne rekorde. Zakaj so tako posebne? Zaradi njihovega revolucionarnega sistema, ki omogoča sestavljanje katerih koli dveh kock. To pomeni, da je nešteto možnih kombinacij, kar pripomore k razvoju otrokove domišljije in ustvarjalnosti.

Kocke so narejene iz izredno kvalitetne plastike in so zato zelo vzdržne (se dedujejo iz roda v rod). Namenjene so ljudem različnih starosti. Torej otrokom in odraslim.

Podjetje Lego je v bistvu ustanovil mizar in tesar, ki je poleg lestev, likalnih desk in stolov začel izdelovati še lesene igrače. Najprej so bile torej kocke lesene, kmalu po požaru v tovarni pa so začeli z vbrizgavanjem plastike. Od takrat je šla pot samo še navzgor. Posebnost teh kock so izbokline in utori, ki povečajo stabilnost kock. Danes proizvajajo kar 3120 različnih sestavnih delov.

Zakaj LEGO rojstni dan in kako poteka?

Lego rojstni dan je najboljša izbira za tvojega otroka. Posebej, če naravnost obožuje te kocke in vse, kar je povezano z njimi. Na takem praznovanju bo tvoj otrok še dodatno uril svoje sposobnosti in domišljijo. V okviru praznovanja bo deležen delavnice Lego robotike, ki je nadgradnja samega sestavljanja. Delavnica traja eno uro in jo vodi gospod Jure Pikl iz Malih ustvarjalcev ali pa kak drug mentor iz njegove ekipe. Sledijo razne igre in praznovanje.

Program traja 2 uri. Cena za praznovanje, ki vključuje vabila, animacijo, delavnico robotike, pijačo in fotke, je 170 evrov za 10 otrok.

Za hrano lahko poskrbite sami ali pa jo zagotovimo mi. Sklenili smo sodelovanje s kmetijo Bajc, ki za nas pripravi hrano iz lokalnih sestavin. Kaj pripravijo, si lahko pogledate tukaj.

Oddaj povpraševanje na spodnjem obrazcu.

[contact-form-7 id=”311″ title=”Kontaktni obrazec”]