Najboljše praznovanje otroškega rojstnega dne je od tebe oddaljeno le za en klic. Pokliči 041 987 983 in še pravočasno rezerviraj svoj termin.

Saj veš, tudi sama sem mamica. Zato hočem za svoje otroke le najboljše.  Tako kot ti. Praznovanje otroškega rojstnega dne v Mariboru zagotavlja odlično zabavo. Popolnoma razumem, da še te kaj skrbi, da imaš še kakšno dilemo. Zaupaj mi jo in skupaj jo bova rešili.

Nekatere mamice npr. skrbi, koliko je najnižja starost otrok, ki so lahko prisotni na praznovanju. Velikokrat imam namreč precej mešane skupine. Spodnja omejitev je 4 leta, če je otrok dovolj samostojen. Kaj pa je tvoja dilema?

Garantiram ti res najboljše praznovanje otroškega rojstnega dne. Če imaš kakšne želje ali predloge za praznovanje, bom tega zelo vesela.

Če želimo tvojemu otroku prirediti res noro dogodivščino, potem mora biti program prilagojen njemu. Povej mi čim več o njem. Kaj rad počne v prostem času? Kakšne dejavnosti obiskuje? Kakšne knjige rad bere? O čem veliko razmišlja? Je raje zunaj ali v notranjih prostorih? Kakšno hrano ima rad? Kaj mu je pomembno pri prijateljih? Ima rad šport ali je bolj za ustvarjanje?

Če tvoj otrok npr. obožuje dinozavre, mu lahko pripravim dinozavrov rojstni dan. Vse, samo, da mu bo lepo. 🙂

Se slišiva! 🙂

Svoje vprašanje ali rezervacijo lahko tudi zapišeš kar spodaj.