Praznovanje V GOZDU

110 €
Praznovanje V GOZDU

 

Dobimo se pred Betnavskim gozdom, se tam spoznamo in stopimo v gozd. Glede na interese slavljenca izvedemo različne igre, vedno pa dajemo poudarek na opazovanje okolja, spoznavanje prebivalcev gozda in poslušanje raznih zvokov.

Največkrat za otroke pripravimo iskanje skritega zaklada. Namige skrijemo na drevesa, grme, ptičje hišice, klopce, otroci pa jih iščejo. Vmes dobijo še kakšno bistroumno nalogo ali pa tako, kjer urijo svoje gibalne spretnosti.

Gozdnim škratom in vilam tudi gradimo prebivališča. Včasih si izdelamo krone iz materialov, ki jih najdemo okrog sebe. Iščemo nenavadne stopinje in razmišljamo, kdo je njihov lastnik. Skrivamo se pred dinozavri in gozdnimi škrati. Na koncu se prepustimo zelenici pred Betnavskim gradom, kjer se okrepčamo in zapojemo vse najboljše.

 

Kaj pravijo starši

Program traja 2 uri. Cena za praznovanje rojstnega dne je 110 evrov za 15 otrok. Otroci naj bodo primerno obuti in oblečeni.

V ceno je vključena:

  • animacija,
  • ves material,
  • vabila,
  • fotografije in
  • pijača.

Za hrano lahko poskrbite sami ali jo naročite preko nas. Sodelujemo namreč s kmetijo Bajc, ki za nas pripravi hrano.

Za več informacij nas kar pokličite na 040 508 686.

Pogosta vprašanja

 

Ne. Po praznovanju vam bom na email naslov poslala račun, vi pa ga boste v roku dveh dni po praznovanju poravnali na moj TRR.

 

 

Druga praznovanja na prostem

Imate vprašanje? Postavite nam ga spodaj.