Praznuj s PIKO ali TINKO

205
Praznuj s PIKO ali TINKO

Klovnesa Tinka Šminka poskrbi za aktivno, živahno, smešno praznovanje. Njena animacija vključuje čaranje na zabaven način, kjer ji otroci pomagajo barvati s prav posebnim čarobnim prahom, skupaj povprašajo čarovnikov klobuk o rezultatu smešnega tekmovanja in se odpravijo v svet cirkusa, kjer male junake nauči prvih korakov žongliranja in pravih čarovniških spretnosti. Plesno cirkuško rajanje vključuje igre z baloni in aktivnosti, ki spodbujajo otroško domišljijo, spretnosti in talente.

Pika Flika (Nogavička) je polna vragolij in zabavnih idej. Svojo navihanost izkoristi pri čarovnijah, ki se jih v njeni skrinji skriva malo morje. Pikin “pridnometer” kaže bolj slabo, in ker ji še vedno ni uspelo pobarvati darila, ki ga je prejela od gusarjev, ji le to pomagajo narediti otroci s čarobnimi barvami. Na svoj “pridnometer” je res ponosna in z njim preveri tudi navihanost malih nadobudnežev. Otrokom pokaže, kako zabavno na otoku Taka Tuka delujejo semaforji, zaupa kakšno skrivnost iz otoka in jih preizkusi, če bi lahko tudi oni prišli k njej na obisk. Otroke popelje v svet iger, plesa, ustvarjanja, sodelovanja in z navihanostjo poskrbi za super zabavo.

Muca, samorog, kuža, opica, žirafa, krokodil, žaba, dinozaver, metulj, konj,… Tinka Šminka in Pika Flika Nogavička, izdelata katero koli izmed neštetih živali iz balonov in mali prijatelji jo lahko odnesejo domov za spomin na zabavno in navihano druženje z njo.

Kaj pravijo starši

Program praznovanja traja 2 uri. Cena za praznovanje rojstnega dne je 205 evrov za 15 otrok.

V njo je vključena:

  • 1-urna predstava Pika Flika ali Klovnesa Tinka Šminka,
  • vabila,
  • fotke in
  • pijača.

Za hrano lahko poskrbite sami ali jo naročite preko nas. Sodelujemo namreč z kmetijo Bajc, ki za nas pripravi hrano.

Za več informacij me kar pokličite na 040 508 686.

Pogosta vprašanja

 

Na praznovanje pripeljite le otroke nad 4. letom starosti. Mlajši otroci včasih niso dovolj samostojni, poleg tega zaradi razlike v letih težko (sploh ne) sledijo programu. Svetujem, da so otroci čim bolj enake starosti in res tisti, ki se med seboj dobro razumejo in se radi družijo drug z drugim.

 

 

Druga praznovanja

Praznujmo skupaj