LEGO praznovanje

170 €
LEGO praznovanje

 

Lego rojstni dan je naša posebnost. Veliko otrok obožuje te vrhunske kocke in jih težko izpusti iz rok. Na našem praznovanju jih bomo postavili v ospredje.

Lego kocke so že od nekdaj zelo priljubljene. Ne glede na to, da sem punca, sem se vedno rada igrala z njimi. Kocke so v bistvu izdelane po principu sestavljanke. Sestavljamo kocke, zobnike, figurice in druge dele. Z njimi lahko sestavimo karkoli.

Beseda Lego je izpeljana iz danskega leg godt, kar pomeni dobra igra. V latinščini pa Lego pomeni sestavljati. Kocke se že leta tako dobro prodajajo, da so podrle vse prodajne rekorde. Zakaj so tako posebne? Zaradi njihovega revolucionarnega sistema, ki omogoča sestavljanje katerih koli dveh kock. To pomeni, da je nešteto možnih kombinacij, kar pripomore k razvoju otrokove domišljije in ustvarjalnosti.

Kocke so narejene iz izredno kvalitetne plastike in so zato zelo vzdržne (se dedujejo iz roda v rod). Namenjene so ljudem različnih starosti. Torej otrokom in odraslim.

Podjetje Lego je v bistvu ustanovil mizar in tesar, ki je poleg lestev, likalnih desk in stolov začel izdelovati še lesene igrače. Najprej so bile torej kocke lesene, kmalu po požaru v tovarni pa so začeli z vbrizgavanjem plastike. Od takrat je šla pot samo še navzgor. Posebnost teh kock so izbokline in utori, ki povečajo stabilnost kock. Danes proizvajajo kar 3120 različnih sestavnih delov.

Kaj pravijo starši

Zakaj Lego rojstni dan in kako poteka?

Lego rojstni dan je super izbira za vašega otroka, če naravnost obožuje te kocke in vse, kar je povezano z njimi. Na takem praznovanju bo vaš otrok še dodatno uril svoje sposobnosti in domišljijo. Za otroke do 7. leta starosti pripravimo različne postaje, med katerimi krožijo otroci po skupinah. Na vsaki postaji imajo en izziv, enega celo opravijo z zaprtimi očmi. 🙂

Za otroke, ki so stari 7 ali več let, pa pripravimo delavnico Lego robotike, ki je nadgradnja samega sestavljanja. Vsak otrok dobi svojo škatlo kock, po dva skupaj pa še namizni računalnik, na katerem so napisana navodila za sestavljanje in dodatni izzivi za tiste bolj spretne. Delavnica traja eno uro, vodijo pa jo animatorji iz Malih ustvarjalcev. Sledijo razne igre in praznovanje.

Program traja 2 uri. Cena za praznovanje rojstnega dne je 170 evrov za 10 otrok. *Za vsakega nadaljnjega otroka velja doplačilo 7 evrov.

V ceno je vključena:

  • animacija,
  • delavnica Lego robotike,
  • vabila,
  • fotke in
  • pijača.

Za hrano lahko poskrbite sami ali jo naročite preko nas. Sodelujemo namreč z kmetijo Bajc, ki za nas pripravi hrano.

Za več informacij me kar pokličite na 040 508 686.

Pogosta vprašanja

 

Super je, če termin praznovanja rezervirate vsaj 14 dni prej, da lahko v miru pripravimo vabila, se dogovorimo za lokacijo in tematiko praznovanja.

 

 

Druga praznovanja

Imate vprašanje? Postavite nam ga spodaj.